Sakura bloesem bio
Biologische Japanse kersenbloesem is een zoete thee met zacht aroma met een toets van de lente en aardbei. Deze thee is oogstrelend, de bloesems die ontplooien in het water en hun heerlijk aroma vrijgeven. Sakura bloesem thee is gemaakt door de Japanse kersenbloesem in te maken met suiker en umeboshi azijn. De thee is heel uniek en geeft een prachtige Japanse thee ervaring. Enkel verkrijgbaar in België bij Japansethee.be.
kersenbloesem
zachte zoete smaak
geen cafeïne
geoogst in april
Odawara, Japan
ingemaakt met umeboshi azijn en suiker
70°C (zie hieronder voor bereidingswijze)
-
Rechtstreekse import vanuit Japan.
-
Gratis verzending vanaf 30 euro !
Methode 1:
Doe 1 grote of 2 kleine kersenbloesem in 250 ml water met een temperatuur van 70°C en laat deze 5 minuten staan. Vul een tas halfvol met water van 70°C en schep de kersenbloesem over, vervolgens gebruik je het resterende water waarin de kersenbloesem geweekt heeft om in je tas naar smaak het gesuikerde water toe te voegen.
Methode2:
Indien je gek bent van zoete dranken kan je deze kersenbloesem direct laten trekken in water van 70°C , ongeveer 5 minuten of naar smaak. Vervolgens de zoete drank opdrinken.
Wat is Sakura bloesem?
Sakuracha, vrij vertaald kersenbloesem, deze kersenbloesems zijn alom bekend wanneer deze bloeien in heel Japan tijdens de lente. Sakura thee is een heel speciale traditionele Japanse thee infusie die een uitmuntende smaak heeft. De bloesems worden met de hand geplukt, vervolgens overgoten met umeboshi pruim azijn en suiker, nadien worden de bloesems 1 maand bewaard in dit mengsel. De thee bestaat ook met zout, maar deze leveren wij enkel op bestelling, omdat wij niet gewoon zijn om zoute thee te drinken. Sakura bloesem thee wordt als heel speciale en unieke thee beschouwd in Japan, deze thee wordt meestal op bruiloften gedronken omdat sakura bloesem present staat voor een nieuw begin in de Japanse cultuur. Deze sakura bloesem wordt uniek aangeboden in België door japansethee.be