Keurmerk webwinkel

Klanten geven JapanseThee een 9.7 op 10 !

Hoe het allemaal begon;

Ons verhaal start in augustus 2016, toen we op doorreis waren in Japan.  Als fervente groene thee liefhebber hadden we reeds enkele bezoeken gepland aan de Japanse theevelden.  Tijdens onze reis kwamen we dagelijks in contact de prachtige producten van de Japanse cultuur met onder andere de  Japanse groene thee.  Na de verschillende bezoeken aan de theeplantages met uitgebreide smaaktesten, beslisten we onmiddellijk om contact te houden met de lokale theeboeren om deze prachtige verschillende soorten thee te importeren.

We ontdekten dat het aanbod aan groene thee in België beperkt is tot enkele soorten en de herkomst en verhaal achter de thee meestal zoek is.  Dit vonden we jammer en daar willen wij van Japansethee.be graag wat aan veranderen.  Om die reden bieden wij verschillende soorten aan, waaronder een paar gekende namen, maar het overgrote deel is uniek en ongekend buiten Japan.

Iedereen kent Matcha en Sencha, maar wist U dat er meerdere oogstmomenten zijn van Sencha, met elk hun uitzonderlijke smaak en aroma. Deze soorten Sencha kan U in onze shop terugvinden.  We hebben dan ook 2 zeer exclusieve theeën aan onze shop toegevoegd zoals Wakoucha, zwarte thee en Sakura kersenbloesem welke zelden buiten Japan geëxporteerd worden.  Ook de minder ervaren groene thee drinker komt aan bod met de Genmaicha met zijn zeer lekkere geur die ruikt naar een mengeling van noten en popcorn.  Voor de mensen die de overstap van koffie naar thee willen maken kunnen we onze geroosterde groene thee aanbieden.

Kortom, we hebben een unieke selectie van Japanse theeën gemaakt, die zorgvuldig ter plaatse geproefd en uitgekozen zijn.
Het gamma van  biologische thee is ons uiteraard niet ontgaan, onze thee heeft zowel een bio label voor de Japanse als de Europese markt.

Wij proberen de Japanse ideologie, zijnde respect voor het product van het begin tot het einde te respecteren. Om die reden hebben wij dan ook gekozen om te verpakken in lucht en lichtdichte hersluitbare verpakking om het uitzonderlijke aroma en smaak van de Japanse thee te bewaren. Eveneens is onze verpakking recycleerbaar.

japansethee plantages

Neem gerust een kijkje in onze blog.

Wij stellen u met plezier deze prachtige en met zorg uitgekozen producten voor, indien u vragen heeft aarzel niet ons te contacteren.

Veel thee plezier,