Keurmerk webwinkel

Klanten geven JapanseThee een 9.7 op 10 !

Zwarte thee

Japan, het groene thee land bij uitstek maar niet voor Japanse zwarte thee.  Zwarte thee in ongekend zelfs in Japan, er zijn ongeveer maar 300 thee boeren die zwarte Japanse thee produceren en is daardoor een gespecialiseerd product.  Na de pluk laat men de bladeren verwelken en breekt men de interne celstructuur waardoor de thee gaat oxideren.  Hierdoor bekomt men een verfrissende donkere "diep rode" thee met verschillende lekkere toetsen van kaneel tot chocolade. 

 • Wakoucha zwarte thee

  € 16,99

  Zwarte thee wakoucha is één van de zeldzame zwarte thees gekweekt in Japan. Deze thee heeft een prachtige koperkleur met een aroma van vers gehakt hout.  Wakoucha is en subtiele medium zachte thee met een toets van zwarte chocolade, honing en kaneel.  Een verfrissende thee, kortom een delicatesse.  Zwarte thee wordt zelden geëxporteerd buiten Japan.  japansethee-be_theesoort_icon.png    mix theeplant

  japansethee-be_cup_icon.png    medium zachte smaak

  japansethee-be_caffeine_icon.png    laag cafeïne gehalte

  japansethee-be_boogstperiode_icon.png    geoogst in augustus

  japansethee_oorsprong_icon.png    Kyoto, Japan

  japanse_thee_proces.png    verwelken, geoxideerd, gerold en gedroogd

  japansethee-be_instructies_icon.png    95°C - 3 tot 5 minuten naar smaak

 • 2015 Aged benifuuki zwarte...

  € 22,99

  2015 Aged Benifuuki Bio zwarte thee is gemaakt van de Benifuuki cultivar.  Deze oogst is van een uitzonderlijk oogstjaar en werd 3 jaar bewaard in de beste klimatologische omstandigheden.  Daardoor heeft de zwarte thee een uitzonderlijk zacht karakter.  Een echte must voor de fijnproever.  Deze donkere tot rode thee heeft een zachte afdronk met toetsen van amandel en chocolade.  japansethee-be_theesoort_icon.png    Benifuuki theeplant

  japansethee-be_cup_icon.png    volle zachte smaak

  japansethee-be_caffeine_icon.png    laag cafeïne gehalte

  japansethee-be_boogstperiode_icon.png    geoogst in september 2015

  japansethee_oorsprong_icon.png    Yame Fukuoka, Japan

  japanse_thee_proces.png    verwelken, geoxideerd, gerold en gedroogd

  japansethee-be_instructies_icon.png    95°C - 3 tot 5 minuten naar smaak

 • luxepakket Japansethee

  € 39,99

  Wenst U graag enkele Japanse theesoorten te proeven, maar heeft U moeilijkheden om te kunnen kiezen? Om die reden hebben wij een luxepakket samengesteld met een selectie exclusieve producten uit onze webwinkel.  Dit luxepakket Japansethee bevat, Sakura bloesem, Fukamuschicha, Kabuse sencha, Wakoucha zwarte thee en Kagoschima matcha.  Dit pakket is eveneens perfect geschikt als cadeau.


 • Dark theepakket Japansethee

  € 9,99

  Wenst U graag enkele Japanse theesoorten te proeven, maar heeft U moeilijkheden om te kunnen kiezen? Om die reden hebben wij een dark theepaket Japanse thee samengesteld met een selectie van donkere theeën uit onze webwinkel.  Dit dark theepakket bevat, Kyobancha bio, Hojicha bio, Wakoucha zwarte thee.  Dit pakket is eveneens perfect geschikt als cadeau.


 • Ontdekkingspakket Japanse thee

  € 16,99

  Wenst U graag enkele Japanse theesoorten te proeven, maar heeft U moeilijkheden om te kunnen kiezen? Om die reden hebben wij een ontdekkingspakket japanse thee samengesteld  uit onze webwinkel.  Dit ontdekkingspakket bevat Yanagi bancha bio, Genmaicha bio, Sencha van de herfst, Sencha van de helderheid, Kyobancha bio en Wakoucha zwarte thee  .  Dit pakket is eveneens perfect geschikt als cadeau.